Το κατάστημα μας είναι μόνο ηλεκτρονικό , ωστόσο υπάρχει εκθεσιακός χώρος στην διεύθυνση Σμύρνης 36 στην Κόρινθο , όπου θα μπορούσατε να μας επισκεφθείτε για να δείτε από κοντά τα προϊόντα μας, πάντα κατόπιν ραντεβού .

Στο ηλεκτρονικό κατάστημα μας θα βρείτε μεγάλη ποικιλία σχεδίων σε παιδικά ενδύματα από 100% οργανικό βαμβάκι ή 100% βαμβάκι. Το ίδιο ισχύει για τα λευκά είδη, τα λειτουργικά ρούχα αλλά και τα μαλακά μας παιχνίδια , φέροντας τις αντίστοιχες πιστοποιήσεις . Παρέχουμε ποικιλία ξύλινων παιχνιδιών πιστοποιημένα , ανακυκλώσιμα και ηθικά κατασκευασμένα. Απευθυνόμαστε σε όλα τα παιδιά και επιδιώκουμε να καλύψουμε κάθε ανάγκη της καθημερινότητας σας. Η διαφοροποίηση μας έγκειται όχι μόνο στις προσιτές τιμές μας ή στην υψηλή ποιότητα των προϊόντων που επιλέγουμε . Το Jepenn δημιουργήθηκε για καλύψει κάθε ανάγκη της οικογένεια σας. Ποικιλία προϊόντων , μοναδικά σχέδια , ποιοτικά υφάσματα ,αγνά προϊόντα , παιχνίδια που συμβάλλουν στην ολόπλευρη ανάπτυξη των παιδιών σας.

Περιηγηθείτε στον κατάστημα μας για να ανακαλύψετε την μαγεία που κρύβετε πίσω από κάθε παιχνίδι!

Παρέχοντας την κατηγορία λειτουργικά ρούχα απευθυνόμαστε σε παιδιά 2-10 ετών με Αυτισμό , σύνδρομο Down, Δυσλειτουργία Αισθητηριακής Επεξεργασίας (ΔΑΕ)  ή που έχουν ενοχλήσεις με τις ραφές των ρούχων.

Ξέρουμε πόσο δύσκολο είναι και για εσένα να προσφέρεις στο παιδί σου άνετα ρούχα με μαλακά υφάσματα σε προσιτές τιμές. Είμαστε όμως εδώ για να βελτιώσουμε και να διευκολύνουμε την καθημερινότητά σας.

Αναζήτηση