ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Μόλις η παραγγελία σας καταχωρηθεί θα λάβετε ένα e-mail επιβεβαίωσης. Τα προϊόντα θα σας αποσταλούν στην διεύθυνση που έχετε επιλέξει κατά την διάρκεια της παραγγελίας. Η αποστολή των παραγγελιών για την Ελλάδα πραγματοποιείται από την συνεργαζόμενη εταιρία ταχυμεταφορών ΕΛΤΑ courier.


ΈΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Τα έξοδα αποστολής διαμορφώνονται ως εξής:

Οι αποστολές εντός Ελλάδος ΔΕΝ επιβαρύνονται με έξοδα αποστολής, εφόσον η αξία της παραγγελίας σας υπερβαίνει τα πενήντα (50,00€) Ευρώ. Εάν η αξία της παραγγελίας σας είναι χαμηλότερη των πενήντα(50,00€) Ευρώ, αυτή επιβαρύνεται με τέσσερα ευρώ (4,00€) για αποστολές σε όλη την Ελλάδα. Στην περίπτωση που η περιοχή που έχετε δηλώσει να σας αποσταλούν τα προϊόντα σας δεν εξυπηρετείται από το δίκτυο της ΕΛΤΑ courier, θα αποστείλουμε την παραγγελία σας με εναλλακτικό τρόπο ενημερώνοντας σας για τυχόν διαφορά στα έξοδα αποστολής.


ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Η αποστολή των παραγγελιών γίνεται αυθημερόν εφόσον το προϊόν είναι διαθέσιμο και σας παραδίδεται από την εταιρεία ταχυμεταφορών σε διάστημα 2-5 ημερών.

Όταν η παραγγελία σας παραδοθεί στην εταιρία ταχυμεταφορών, θα λάβετε ένα ενημερωτικό e-mail με τον αριθμό της αποστολής (tracking code). Με αυτόν τον αριθμό έχετε την δυνατότητα να παρακολουθείτε την εξέλιξη της αποστολής σας μέσα από την ηλεκτρονική διεύθυνση της εταιρίας ταχυμεταφορών https://www.elta-courier.gr

Σας γνωρίζουμε ότι σε περίπτωση οποιασδήποτε έλλειψης θα ενημερωθείτε το συντομότερο για τυχόν Ακύρωση παραγγελίας στο τηλέφωνο ή email που έχετε δηλώσει.

Σε περίπτωση που απουσιάζετε από την διεύθυνση παράδοσης, η εταιρία ταχυμεταφορών θα σας αφήσει ειδοποιητήριο που θα αναφέρει τον αριθμό του δέματός σας και το τηλέφωνο στο οποίο πρέπει να καλέσετε, για να συνεννοηθείτε για την παραλαβή.

Αναζήτηση