Καλώς ήρθατε στον κόσμο του Jepenn, ένας κόσμος για όλα τα παιδιά !

Το Jepenn δημιουργήθηκε με στόχο να καλύψει τις ανάγκες της κάθε οικογένειας. Οι ανάγκες αυτές διαφέρουν από σπίτι σε σπίτι , για αυτό και εμείς σας παρέχουμε ποικιλία προϊόντων σε προσιτές τιμές , ιδιαίτερα και μοναδικά σχέδια με βασικό κοινό στοιχείο τους τα χρώματα και την υψηλή ποιότητα τους!  

Στο πολυκατάστημα μας δεν θα αγοράσεις απλά ένα προϊόν , εδώ θα σε βοηθήσουμε να βελτιώσεις τις ρουτίνες της καθημερινότητας σου παρέχοντας σου ποιοτικά πρακτικά κομμάτια. Από το πρώτο φορμάκι του μωρού σου , το πρώτο σκεύος που θα τραφεί ως το πρώτο παιχνίδι που θα είναι ικανό να διαλέξει μόνο του ! Θα είμαστε κοντά του από την γέννηση έως την σχολική ηλικία . Βρεφικά , παιδικά, λειτουργικά ρούχα και παιχνίδια είναι μόνο λίγες από τις κατηγορίες προϊόντων μας! 

Επιπλέον, φρόντισε να παρακολουθήσεις το blog μας καθώς μέσα από αυτό θα αναφερθούμε τόσο για την αξία και χρησιμότητα των προϊόντων μας , όσο και για εκπαιδευτικά και γονεϊκά ζητήματα για τα οποία συχνά αναζητούμε λύσεις . 

Η ιδέα του Jepenn ήταν πάντοτε κρυμμένη στην καρδιά μας ! Μα πίσω από την υλοποίησή της κρύβονται τρία βασικά στοιχεία, η πολυετής εμπειρία μας στον κλάδο του χονδρικού και λιανικού εμπορίου, η παιδαγωγική μας κατάρτιση στον επιστημονικό κλάδο της προσχολικής αγωγής και τέλος αλλά όχι τελευταίο , κρύβονται γνωστά και άγνωστα πρόσωπα .

Η Μαρία , η Χριστίνα , η Κωνσταντίνα , η Ιφιγένεια , η Ευγενία, η Ελένη , η Ειρήνη , ο Ιωάννης , ο Νίκος , ο Γιώργος , ο Θωμάς... ίσως ακόμα και εσύ , είστε μερικά από τα πρόσωπα που συναντήσαμε στην μέχρι τώρα ζωή μας και συντελέσατε με τον τρόπο σας στο να έρθουμε πιο κοντά σε αυτό το όνειρο ! 

Σας ευχαριστούμε για αυτό και σας προσκαλούμε να ταξιδέψετε μαζί μας στην μαγεία του Jepenn. 

Ακολουθήστε μας! 

Αναζήτηση