Το JEPENN είναι ένα διαδικτυακό πολυκατάστημα παιδικών προϊόντων με στόχο να καλύψει τις ανάγκες της κάθε οικογένειας με μοναδικά , ιδιαίτερα κομμάτια που δύσκολα θα βρείτε ίδια στην ελληνική αγορά.


Η ονομασία προέκυψε ως λογοπαίγνιο της Γαλλικής φράσης “Je suis Penny” , που σημαίνει με λένε Πένυ. 


‘’Ως απόφοιτος προσχολικής αγωγής , μαμά 2 μικρών κοριτσιών ,έχοντας για αγάπη και δίψα για οτιδήποτε αφορά τα παιδιά και την μόδα οδηγήθηκα στην δημιουργία αυτού του καταστήματος. Όνειρό μου η επανάσταση στην ελληνική μόδα!’’


Μοναδικά σχέδια , υψηλής ποιότητας υφάσματα, οικολογικά παιχνίδια που είναι ασφαλή για τα παιδιά , προϊόντα βρεφανάπτυξης από φυσικά υλικά καθώς και μικρό έπιπλα για να διαμορφώσετε το παιδικό δωμάτιο όπως αυτά του Pinterest , είναι μερικά από τα στοιχεία που κάνουν να ξεχωρίζει το JEPENN!


Μια σημαντική κατηγορία του eshop είναι τα ‘’λειτουργικά ρούχα’’ , όπου θα βρείτε προϊόντα χωρίς ραφές και ειδικά προϊόντα που συμβάλλουν στην βελτιστοποίηση της καθημερινότητας παιδιών και ενηλίκων που αντιμετωπίζουν αισθητηριακές ευαισθησίες , αϋπνίες , υπερκινητικότητα κπλ. 


‘’Είμαι περήφανη ως έμπορος και μαμά παιδιού με αισθητηριακές δυσκολίες για την εισαγωγή προιόντων που συμβάλλουν στην λειτουργική μας καθημερινότητα.’’


Το κατάστημα άρχισε να λειτουργεί τον Δεκέμβριο του 2020 και έκτοτε έχει διαρκεί ανοδική πορεία φτάνοντας να περιέχει πάνω από 5000 προϊόντα!

Η έδρα βρίσκεται στην Κόρινθο και μπορείτε να επισκεφθείτε τον χώρο μας όποτε το επιθυμείτε.


Η φιλοσοφία και ο στόχος του JEPENN είναι η κάλυψη των πραγματικών αναγκών της κάθε οικογένειας και η μεταφορά γνώσεων και πληροφοριών σε θέματα που αφορούν προιόντα του εμπορίου και πως συμβάλλουν στην ολόπλευρη ανάπτυξη των παιδιών.


Μάθετε μέσω του blog ή των social μας για την σημαντικότητα της μόδας και πως αυτή επιδρά στα παιδιά, για εκπαιδευτικά και παιδαγωγικά θέματα , αλλά και για προτάσεις απασχόλησης με τα μικρά σας!


 ‘’Η παιδική μόδα δεν είναι απλά ένα ρούχο , είναι έκφραση συναισθημάτων, είναι η εξωτερίκευση του εσωτερικού κόσμου των παιδιών!’’


JEPENN


Search